Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Τι έδειξε το τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού του

Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Τι έδειξε το τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού του

Διαφ.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου τον Οκτώβριο του 2017 από τον φερόμενο ως εραστή της γυναίκας του.

Ο καρδιολόγος φαίνεται ότι είχε εκμυστηρευτεί ότι αμφισβητούσε την πατρότητα του 6χρονου παιδιού που είχε αποκτήσει με την σύζυγό του και μετά την τραγική δολοφονία του έγινε τεστ DNA, που αποδεικνύει την πατρότητα του παιδιού. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει πραγματογνώμονα μοριακή βιολόγο-γενετίστρια προκειμένου να γνωμοδοτήσει εάν ο άτυχος καρδιολόγος ήταν ο φυσικός του πατέρας του ανήλικου.«Το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί της εντολέως μου είναι και παιδιού του άτυχου καρδιολόγου», ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Στρατουδάκης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, σε δηλώσεις του στο cretalive.gr.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιαλού, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου παιδιού. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99% καταρρίπτει κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της εξέτασης DNA καθώς δεν ήταν δίκαιο να ακούγεται οποιαδήποτε ψευδής ή συκοφαντική είδηση και αναφορά σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Το αποτέλεσμα από την δικαστική πραγματογνώμονα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη», πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι η χήρα του καρδιολόγου και ο Βούλγαρος εραστής της έχουν καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του άτυχου 62χρονου.

πηγη: topontiki.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...