Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή κι εγώ έπρεπε να κάνω την χαρούμενη στην εκπομπή μου»


Δανάη Μπάρκα: «Έφυγε από τη ζωή κι εγώ έπρεπε να κάνω την χαρούμενη στην εκπομπή μου»


Διαφ.
Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου και εξομολογήθηκε για την απώλεια ενός συγγενικού προσώπου, που την σημ...Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello, όπου και εξομολογήθηκε για την απώλεια ενός συγγενικού προσώπου, που την σημάδεψε.

Δανάη Μπάρκα: Ο φόβος γύρω από την απώλεια αγαπημένων προσώπων

Αναφερομένη η Δανάη Μπάρκα στη φοβία της γύρω από την απώλεια αγαπημένων προσώπων, δήλωσε: «Ο θάνατος, καλώς ή κακώς, υπάρχει στη ζωή μας. Αυτό που με φοβίζει είναι ότι δεν θα ξαναδώ ανθρώπους που αγαπώ.

Μου φαίνεται πολύ βίαιο το να φεύγουν οι άνθρωποι που θα ήθελες να είναι δίπλα σου και να μην είναι πια. Ακριβώς επειδή με τρομάζει αυτό, εκδηλώνω τόσο έντονα τα συναισθήματά μου και δείχνω στους γύρω μου ότι νιώθω. Ίσως επειδή ελλοχεύει αυτός ο φόβος, θέλω να ξέρω πως αν χάσω κάποιον, θα έχω προλάβει να του δείξω πόσο τον αγαπώ, πόση αδυναμία του έχω πόσο τον θαυμάζω».

Η δύσκολη στιγμή της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής

Στη συνέχεια, μιλώντας για την απώλεια που την σημάδεψε ανέφερε: «Του παππού μου. Έφυγε πριν από έξι χρόνια και ακόμη μου είναι δύσκολο να το συζητώ. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω, να το αποδεχθώ, αλλά, καθώς πλέον νιώθω ότι βρίσκεται κάπου και με χαζεύει, προσπαθώ να τον βγάζω ασπροπρόσωπο».

Τέλος, ερωτηθείσα η Δανάη για «την τελευταία φορά που χρειάστηκε να επιστρατεύσει την ψυχραιμία της, απάντησε: «Πριν από λίγες μέρες, όταν έφυγε από τη ζωή η εξαδέλφη μου ύστερα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, κι εγώ έπρεπε να είμαι στην εκπομπή επί δύο ώρες καθημερινά όλη την εβδομάδα και να δείχνω χαρούμενη».

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...