Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αφηγείται παιδικό παραμύθι και «ραγίζει» καρδιές

Διαφ.
Ένα παιδικό παραμύθι αφηγείται ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε στη Βοστώνη μέρα με τη μέρα συνεχώς δυναμώνει. ...Ένα παιδικό παραμύθι αφηγείται ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, ο οποίος μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε στη Βοστώνη μέρα με τη μέρα συνεχώς δυναμώνει.

Στο νέο βίντεο που μοιράστηκαν οι γονείς του, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ απαγγέλλει το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια.

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Τι αναφέρεται στην ανάρτηση

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση αναφέρεται: «Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει όλο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!».

Υπενθυμίζουμε πως ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, τον περασμένο Απρίλιο έγινε 3 ετών και κατάφερε με το πρόβλημα της υγείας του να κινητοποιήσει τους Έλληνες, προκειμένου να τον βοηθήσουν να μεταβεί στην Αμερική για τη θεραπεία.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή