Άντζελα Δημητρίου: «Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να αγαπήσει πρώτα την οικογένεια μου και μετά εμένα»


Άντζελα Δημητρίου: «Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να αγαπήσει πρώτα την οικογένεια μου και μετά εμένα»


Διαφ.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου έδωσε μία αποκαλυτπική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Η ίδια αποκάλυψε γιατί τώρα ...Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου έδωσε μία αποκαλυτπική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου.

Η ίδια αποκάλυψε γιατί τώρα πια δεν βγαίνει τόσο συχνά στη τηλεόραση, αν είναι «θυμωμένη» με τους δημοσιογράφους, πως βίωσε το πρόβλημα υγείας που είχε στις φωνητικές τις χορδές και σε τι φάση βρίσκεται σήμερα η υγεία της.

«Αν τα έχεις πει όλα για τη ζωή σου, τι να βγεις να πεις στις συνεντεύξεις;», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

«Η Άντζελα σκέφτεται τελείως διαφορετικά από ότι σκεφτόταν τότε», ανέφερε.

Άντζελα Δημητρίου: Το χειρουργείο, η γυμναστική και ο ιδανικός σύντροφος

«Μετά το χειρουργείο στις φωνητικές χορδές τραγούδησα μετά από πολλούς μήνες. Πλέον ακούτε μια άλλη Άντζελα! Έπρεπε να γίνει το χειρουργείο γιατί αν το άφηνα θα είχα πρόβλημα», μίλησε για τη χειρουργική της επέμβαση. Ενώ τόνισε πως πριν βγει να τραγουδήσει κάνει φωνητική με έναν πολύ καλό δάσκαλο.

«Γυμνάζομαι και είμαι στα καλύτερα μου. Κάνω καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής και έχω ράψει το γλυκό μου στοματάκι», τόνισε για την καθημερινότητα της.

«Στο σπίτι είμαι η κλασσική μαμά και η καλή νοικοκυρά», δήλωσε πως είναι μια κλασσική γυναίκα.

«Δεν είμαι άτυχη, ίσα ίσα πάρα πολύ τυχερή στα προσωπικά μου. Αυτοί όλοι δεν ξέρουν που βρίσκονται ενώ εγώ ξέρω και πατάω στα πόδια μου», σημείωσε για τους άνδρες της ζωής της. Και συνέχισε «δεν μου λείπει η συντροφικότητα. Μου αρέσει καλύτερα να είμαι μόνη μου παρά να έχω τον οποιοδήποτε στο κεφάλι μου και να με κουράζει». «Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να αγαπήσει όλα αυτά που έχω αποκτήσει. Την οικογένεια μου και μετά εμένα», δήλωσε για τον ιδανικό σύντροφο.

«Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι φως. Στολίσαμε το δέντρο οικογενειακώς και άφησα τη μητέρα μου να βάλει μια μπάλα στο δέντρο», ανέφερε για το εορταστικό κλίμα στο σπίτι της.

Η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στο εμβόλιο και ότι συμφωνεί με τον εμβολιασμό καθώς τον προτρέπουν οι ειδικοί. «Για το εμβόλιο θέλω να πω, πως είναι καλό να προσέξουμε για να έχουμε. Όπως μας καθοδηγούν έτσι πρέπει να πάμε».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...