Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Έφυγε από την ζωή 10 μηνών αγγελούδι – Τα αναπάντητα «γιατί» και το μήνυμα της οικογένειας

July 18, 2022

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Έφυγε από την ζωή 10 μηνών αγγελούδι – Τα αναπάντητα «γιατί» και το μήνυμα της οικογένειας

Διαφ.
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή δεκάμηνο βρέφος από το Τσέρι, το οποίο πάλευε με ανίατο σύνδρομο, με το θάνατό του να σκορπά ανείπωτη θλίψη στους γονείς και την οικογένειά του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον δεκάμηνο Θεοτόκη Χαριλάου, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο την περασμένη Πέμπτη, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αφότου είχε χάσει τις αισθήσεις του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρότι πάλεψε για σχεδόν δύο 24ωρα, για να κρατηθεί στη ζωή, εντούτοις, το δεκάμηνο βρέφος έχασε τη ζωή του, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι έδινε μάχη με ανίατο σύνδρομο.Η κηδεία του δεκάμηνου βρέφους θα τελεστεί την Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι, την Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 17:00. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις