Κλήρωση Τζόκερ (17/7): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τις 750.000 ευρώ

July 18, 2022

Τις 750.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί του Τζόκερ σήμερα Κυριακή (17/07/2022), στην κλήρωση Τζόκερ 2467.

Τις 750.000 ευρώ θα μοιραστούν οι τυχεροί του Τζόκερ σήμερα Κυριακή (17/07/2022), στην κλήρωση Τζόκερ 2467.

Δείτε, με την ευκαιρία, τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν τη Τρίτη 12/7.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο! Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 36, 20, 9, 12, 1 και Τζόκερ το 19.

Σύστημα Διανομής ΚερδώνΥπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών:ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI


Διαφ.
Σύστημα Διανομής ΚεpδώνΥπάpχοuν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών:ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Δείτε, με την ευκαιρία, τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν τη Τρίτη 12/7.

Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δυστυχώς: Επιβεβαιώνονται οι τραγικές φήμες για τον Γιώργο Μαρίνο!


Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 36, 20, 9, 12, 1 και Τζόκερ το 19.

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών:

κληρωση-τζοκερ-17-7
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ /EUROKINISSI

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  • Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  • Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  • Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  • Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  • Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  • Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  • Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  • Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).


Πηγή

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: