Η Άγνωστη Μάχη Της Ολυμπίας Χοψονίδου Μετά Τις Εγκυμοσύνες: «Μου Έπεσαν Τα Μαλλιά, Παλεύω Με Τα Δόντια Μου…»

August 8, 2022

Η Άγνωστη Μάχη Της Ολυμπίας Χοψονίδου Μετά Τις Εγκυμοσύνες: «Μου Έπεσαν Τα Μαλλιά, Παλεύω Με Τα Δόντια Μου…»

Διαφ.Η Άγνωστη Μάχη Της Ολυμπίας Χοψονίδου Μετά Τις Εγκυμοσύνες: «Μου Έπεσαν Τα Μαλλιά, Παλεύω Με Τα Δόντια Μου…»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου για τα προβλήματα υγείας που πέρασε μετά τις εγκυμοσύνες..
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι αντιμετώπισε κατά καιρούς προβλήματα υγείας, τονίζοντας ότι της έπεσαν τα μαλλιά, ενώ πάλευε μέχρι και με τα δόντια της.“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις