Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά για τη διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που μας σοκαρε

August 11, 2022

Μαίρη Συνατσάκη: Μιλά για τη διατροφή της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που μας σοκαρε

Διαφ.Στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη περιμένοντας το πρώτο της παιδί. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο Ίαν Στρατής είναι σε γλυκιά αναμονή μετά τα νέα της εγκυμοσύνης.
Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκαν τα ευχάριστα με τους διαδικτυακούς τους φίλους και η ίδια μιλά πλέον ανοιχτά για τη νέα της καθημερινότητα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης δέχτηκε σχόλια από του followers της για τις συνήθειες διατροφής κατά την εγκυμοσύνη της με την ίδια να απαντά με ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας πως για αρκετό διάστημα δεν μπορούσε να φάει τίποτα.«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη.


Η επιχειρηματίας και influencer κράτησε χαμηλούς τόνους στις πρώτες εβδομάδες αλλά πλέον έχει μοιραστεί και την πρώτη φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της.Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την απόδραση που είχε κάνει στη Χαλκιδική και το πρώτο της μπάνιο. Τότε η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σχεδόν 5 μηνών έγκυος και διένυε την 19η εβδομάδα.
Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις