Νύφη δεν έχει φίλες και κάνει Bachelor με τους Κολλητούς της (Pics)

August 12, 2022

Νύφη δεν έχει φίλες και κάνει Bachelor με τους Κολλητούς της (Pics)

Διαφ.Νύφη Δεν Έχει Φίλες Και Κάνει Bachelor Με Τους Κολλητούς Της
Νύφη: Εσείς στη θέση της τι θα κάνατε; Αν παντρευόσασταν δεν είχατε φίλες και θέλατε να κάνετε bachelor; Μα…φυσικά θα καλούσατε στο σπίτι τους κολλητούς σας!

Αυτό ακριβώς έκανε και η 24χρονη Ρεμπέκα από τη Βραζιλία και μπορούμε να πούμε ότι η ιδέα της ήταν εξαιρετική! «Μου ήρθε η ιδέα μια βδομάδα πριν τον γάμο. Κοίταζα μερικές φωτογραφίες από νύφες που προετοιμάζονταν μαζί με τις φίλες τους, φορώντας ρόμπες, γελώντας και πίνοντας σαμπάνιες και στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω», ανέφερε η Ρεμπέκα.

«Η φωτογράφηση είχε πολλή πλάκα. Όλοι έπιναν σφηνάκια και γελούσαν συνέχεια και πολλές φορές χρειάστηκε να σταματήσουμε για λίγο, να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε τη φωτογράφηση.»

Η Ρεμπέκα σπούδασε μηχανικός υπολογιστών και ήταν μια από τις 4 κοπέλες σε μια τάξη 60 φοιτητών, οπότε δε μας προκαλεί έκπληξη το ότι οι περισσότεροι φίλοι της είναι αγόρια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις φωτογραφίες. Μερικές φορές, τις κοιτάζω και γελάω μέχρι δακρύων, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκαναν τόσο μεγάλο πάταγο», δήλωσε η Ρεμπέκα.
Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις