Εθελόντρια στη Γλυφάδα έβαλε υπέροχα σπιτάκια για τις αδέσποτες γάτες έξω από το σπίτι της

August 12, 2022

Εθελόντρια στη Γλυφάδα έβαλε υπέροχα σπιτάκια για τις αδέσποτες γάτες έξω από το σπίτι της

Διαφ.πάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσεις αν θέλεις τα αδέσποτα ζώα. Ένα μπολάκι φαγητό, λίγο νερό, ένα πρόχειρο κατάλυμα. Να μπαίνουν το χειμώνα στο κρύο και το καλοκαίρι που έχει έξω ζέστη και ήλιο. Αγάπη να υπάρχει και θέληση για βοήθεια. Και έμπνευση φυσικά. Την οποία είχε μια κυρία, ενεργή εθελόντρια, στη Γλυφάδα, η οποία έφτιαξε αυτά τα υπέροχα σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες του δρόμου έξω από το σπίτι της, κοντά στο Γκολφ της Γλυφάδας.
Που δεν τα λες και σπιτάκια. Γατοπολυκατοικίες είναι και μάλιστα από τις πιο πρωτότυπες που έχουμε δει. Και έξω από αυτές υπάρχει άφθονο φαγάκι και νερό. Διαμονή 5 αστέρων και βάλε.

Σύμφωνα με άλλους εθελοντές η συγκεκριμένη κυρία κάνει μεγάλο έργο στην περιοχή καθώς μαζεύει αδέσποτα, τα περιθάλπει, τα στειρώνει και προσπαθεί να τους βρει και σπίτι ώστε να φύγουν από το δρόμο.

Μπράβο στην εθελόντρια. Μικρές πράξεις αγάπης με τεράστια σημασία για τα ζώα που δοκιμάζονται στους δρόμους προσπαθώντας να επιβιώσουν.από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]Φωτογραφία: Sofi Golfinopoulou
Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις