Μαρία Αλιφέρη: Παραμένει κομψή με ξανθά μαλλιά – Σπάνıα δημόσια εμφάνιση στα 74 της χρόνια

May 18, 2024

Μαρία Αλιφέρη: Παραμένει κομψή με ξανθά μαλλιά – Σπάνıα δημόσια εμφάνιση στα 74 της χρόνια

Διαφ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το την εμφάνισή της

Η Μαρία Αλιφέρη έκανε πρόσφατα μια σπάνια δημόσια έξοδο στο πλευρό γνωστών ηθοποιών με την ίδια να φωτογραφίζεται από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά στην εκδήλωση του συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων και στην παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Κατέρη.

Χαμογελαστή και όπως πάντα κομψή ήταν η σπουδαία ηθοποιός με την ίδια να διατηρεί τα ξανθά μακριά μαλλιά της και την πλεξούδα στο πλάι, η οποία για χρόνια αποτελούσε σήμα κατατεθέν της Μαρίας Αλιφέρη.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαρίας Αλιφέρη

Να αναφέρουμε εδώ, πως μαζί με την Μαρία Αλιφέρη στην παρουσίαση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων προσώπων από τον καλλιτεχνικό κόσμο ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Τάκης Χρυσικάκος.

aliferi eksodos jpg aliferi maria jpg

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Μαρία Αλιφέρη, στο περιοδικό «Λοιπόν», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που επέλεξε να μην παντρευτεί ποτέ και στο αν έχει μετανιώσει που δεν έκανε παιδιά.

Γιατί δεν παντρευτήκατε ποτέ; Είχατε δεχτεί προτάσεις γάμου;

Ήταν επιλογή μουΈχω δεχτεί προτάσεις γάμου, βέβαια. Απλά στο μυαλό μου την ιστορία του γάμου την έχω πολύ ψηλά. Μια ολοκληρωμένη σχέση είναι πάρα πολύ δύσκολη και σπάνια. Γάμος για εμένα σημαίνει ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να «φύγω» μαζί. Δεν το ένιωσα αυτό με κάποιον άντρα, γι’ αυτό και δεν το έκανα. Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ ωστόσο και με έχουν ερωτευτεί. Τον έχω χαρεί τον έρωτα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: